| | toaleta męska dla inwalidów | |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: toaleta męska dla inwalidów Pią 23 Maj - 23:24 | |
| |
|
 | |
shannon crazy frog.

Liczba postów: 147 Age: 24 Skąd: newyork, new york Związany/a z: chusteczkami velvet Twarz: no bojd Wiek postaci:: 21 Registration date: 07/06/2008
 | Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 11:46 | |
| szanon opierał się plecami o drzwi toalety i mierzył wzrokiem wszystkich przechodzących ludzi. nic mu się nie chciało też, a w szpitalu był po zdjęcie rentgenowskie, bo miał skręconego kciuka lewego, ot. |
|
 | |
angel ko-rek.

Liczba postów: 121 Skąd: bordeaux Wiek postaci:: 20 Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:15 | |
| hm, musze skleić komputer. no, nieważne. angel przechodziła tędy, kierując się do wyjścia. była oddać mocz do analizy i tak dalej, bo tak jej zlecił lekarz. jak przystało na tę sytuację, pisała smsa, toteż skupiwszy wzrok jedynie na komórce, wpadła na szanona, upuszczając ten oto telefon. |
|
 | |
shannon crazy frog.

Liczba postów: 147 Age: 24 Skąd: newyork, new york Związany/a z: chusteczkami velvet Twarz: no bojd Wiek postaci:: 21 Registration date: 07/06/2008
 | Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:18 | |
| złapał ją za ramiona, tym samym powstrzymując hipotetyczny upadek jej również i skrzywił się, bo palca nie miał nawet zabandażowanego, bo nie lubił, więc trochę go zabolało. kiedy się upewnił, że równowaga endżyl jest w porząsiu, zabrał ręce i skinął podbródkiem na jej telefon. - podniosę. - i przykucnął, no nie. |
|
 | |
angel ko-rek.

Liczba postów: 121 Skąd: bordeaux Wiek postaci:: 20 Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:36 | |
| skoro powiedział, że podniesie, angel nie chciała być nadgorliwa, więc poczekała, aż dostanie telefon z powrtoem. uśmiechnęła się przepraszająco do szanona, oczywiście nie wiedząc, że to szanon. - przepraszam, jestem dziś jakaś nieprzytomna - wyjaśniła krótko, chcąc się usprawiedliwić. może to i racja, przecież pół nocy spędziła na rozmowach z przyjaciółką. czego już nie ma przyjaźni dziewczyna & dziewczyna na forum.... |
|
 | |
shannon crazy frog.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:38 | |
| bo skasowałyście bf i tuluze? xd no i są te wszystkie inne ludzie, co w ogóle z nami nie rozmawiają. -w porządku - spojrzał na nią z perspektywy podłogi na której notabene nie leżał bo tak mogło to zabrzmieć a kucał, tak jak zresztą już wspominałam. ale teraz już wstał i podał jej telefon, uśmeichając się tak jakoś łądnie, napisałam melodyjnie i coś mi nie pasowało. zbyt poetycka sie robię na starość, widzisz. - proszę. co robiłaś w nocy, huh? - u nas tak się mówi. - szanon. |
|
 | |
angel ko-rek.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:45 | |
| ja chyba nawet nie mam skasowanej tuluzy, pogubiłam się juz w tym kogo skasowałam, a kogo nie :d. możemy kogoś innego w każdym razie. dzisiaj monika i kajka się biły w szatni po wf i monika ma porwaną koszulkę :d. no, nieważne. angel, ona miała chyba na imię angelique, tak myślę, odwzajemniła uśmiech i odebrała swój telefon, wsuwając go teraz do zewnętrznej kieszeni płaszcza. wewnętrzne też były, pewnie miała taki płaszcz jak hagrid. - heeej, nic takiego, rozmawiałam tylko z koleżanką, serio. angel - nigdy nie przedstawiała się całym imieniem, bo go nie lubiła, conie. |
|
 | |
shannon crazy frog.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:48 | |
| no wrzucilyscie je do nieaktywnych. cokolwiek. czemu sie bily? ja w gimnazjum duzo sie bilam, ale tak dla beki tylko. - angel? - spojrzal na dziewczyne nieco rozbawiony. - to ja powinienem sie przedstawic jako lucyfer? w sensie robisz sobie jaja tak? xd - no sory nigdy nie znal zadnego angela, prawde mowiac wierzyl w anioly i to wszystko [oprocz swietego mikolaja] ale no bez beki. naduzywam beke, sory xd to przez anastazje. |
|
 | |
angel ko-rek.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 13:52 | |
| no bo kajka mierzyła monikę i monika jej przyjebała, to potem zaczęły sie napierdalać całkiem. ale nie lubią się już długo, kiedyś musiało do tego dojść. hej, wcale jej nie było do śmiechu. odgarnęła nerwowo włosy z czoła, będzie musiała pójśc do fryzjera i tak dalej. tymczasem jednak, odpowiedziała: - to wcale nie jest śmieszne. angelique. ale to brzmi okropnie, więc angel, po prostu - co wcale nie znaczy, ze byla aniołem, hihi. |
|
 | |
shannon crazy frog.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 14:13 | |
| jakie typiary, pozdro dla nich. przestal sie smiac, w gruncie rzeczy sie nie smial wcale tylko tak troche sie szczerzyl wczesniej, bo nie wypada sie wysmiewac tak perfidnie. - robisz sobie krzywde, skarbie. - powiedzial jak opra łinfri i podrapał się po nieco zarośniętym policzku. - angelique to bardzo ładne imię, angel brzmi trochę no wiesz, kiczowato. - a jak nie wiedziała, to już wie. koniec przekazu. |
|
 | |
angel ko-rek.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 14:17 | |
| pokiwała ze zrozumeiniem głową, choć przekaz jeszcze do niej nie dotarł. musiała sobie przemyśleć słowa szaona i no cóż, doszła do wniosku, że pewnie ma racje. wszyscy zawsze ją mieli, szczególnie rodzice z tym swoim przemądrzalstwem, jakie studia są ważne bla, bla, bla. - w porządku - odpowiedziała w końcu, unosząc jeden, chyba prawy, kącik ust w górę. |
|
 | |
shannon crazy frog.

| Temat: Re: toaleta męska dla inwalidów Sro 22 Paź - 14:19 | |
| -swietnie, ze sie zgadzamy. to teraz mozemy isc na kawe - bez zadnych zbednych uprzejmosci wzial ja za dlon i splotl z nia swoje palce jak jej narzeczony ktorym oczywiscie nie byl i pociagnal ja do bufetu i zaczniesz. |
|
 | |
| | toaleta męska dla inwalidów | |
|