IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

toaleta męska dla inwalidów

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?

Male
Liczba postów: 459
Nastroj: zawsze zajebisty!
Związany/a z: edem łestłikieeem .
Registration date: 05/05/2008

PisanieTemat: toaleta męska dla inwalidów   Pią 23 Maj - 23:24

n/c ;d
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://cthulhu.kitesboard.com
shannon
crazy frog.

Liczba postów: 147
Związany/a z: chusteczkami velvet
Twarz: no bojd
Wiek postaci:: 21
Registration date: 07/06/2008

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 11:46

szanon opierał się plecami o drzwi toalety i mierzył wzrokiem wszystkich przechodzących ludzi. nic mu się nie chciało też, a w szpitalu był po zdjęcie rentgenowskie, bo miał skręconego kciuka lewego, ot.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
angel
ko-rek.

Liczba postów: 121
Wiek postaci:: 20
Registration date: 20/08/2008

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:15

hm, musze skleić komputer. no, nieważne. angel przechodziła tędy, kierując się do wyjścia. była oddać mocz do analizy i tak dalej, bo tak jej zlecił lekarz. jak przystało na tę sytuację, pisała smsa, toteż skupiwszy wzrok jedynie na komórce, wpadła na szanona, upuszczając ten oto telefon.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
shannon
crazy frog.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:18

złapał ją za ramiona, tym samym powstrzymując hipotetyczny upadek jej również i skrzywił się, bo palca nie miał nawet zabandażowanego, bo nie lubił, więc trochę go zabolało. kiedy się upewnił, że równowaga endżyl jest w porząsiu, zabrał ręce i skinął podbródkiem na jej telefon. - podniosę. - i przykucnął, no nie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
angel
ko-rek.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:36

skoro powiedział, że podniesie, angel nie chciała być nadgorliwa, więc poczekała, aż dostanie telefon z powrtoem. uśmiechnęła się przepraszająco do szanona, oczywiście nie wiedząc, że to szanon.
- przepraszam, jestem dziś jakaś nieprzytomna - wyjaśniła krótko, chcąc się usprawiedliwić. może to i racja, przecież pół nocy spędziła na rozmowach z przyjaciółką. czego już nie ma przyjaźni dziewczyna & dziewczyna na forum....
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
shannon
crazy frog.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:38

bo skasowałyście bf i tuluze? xd no i są te wszystkie inne ludzie, co w ogóle z nami nie rozmawiają.
-w porządku - spojrzał na nią z perspektywy podłogi na której notabene nie leżał bo tak mogło to zabrzmieć a kucał, tak jak zresztą już wspominałam. ale teraz już wstał i podał jej telefon, uśmeichając się tak jakoś łądnie, napisałam melodyjnie i coś mi nie pasowało. zbyt poetycka sie robię na starość, widzisz. - proszę. co robiłaś w nocy, huh? - u nas tak się mówi. - szanon.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
angel
ko-rek.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:45

ja chyba nawet nie mam skasowanej tuluzy, pogubiłam się juz w tym kogo skasowałam, a kogo nie :d. możemy kogoś innego w każdym razie. dzisiaj monika i kajka się biły w szatni po wf i monika ma porwaną koszulkę :d. no, nieważne. angel, ona miała chyba na imię angelique, tak myślę, odwzajemniła uśmiech i odebrała swój telefon, wsuwając go teraz do zewnętrznej kieszeni płaszcza. wewnętrzne też były, pewnie miała taki płaszcz jak hagrid.
- heeej, nic takiego, rozmawiałam tylko z koleżanką, serio. angel - nigdy nie przedstawiała się całym imieniem, bo go nie lubiła, conie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
shannon
crazy frog.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:48

no wrzucilyscie je do nieaktywnych. cokolwiek. czemu sie bily? ja w gimnazjum duzo sie bilam, ale tak dla beki tylko. - angel? - spojrzal na dziewczyne nieco rozbawiony. - to ja powinienem sie przedstawic jako lucyfer? w sensie robisz sobie jaja tak? xd - no sory nigdy nie znal zadnego angela, prawde mowiac wierzyl w anioly i to wszystko [oprocz swietego mikolaja] ale no bez beki. naduzywam beke, sory xd to przez anastazje.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
angel
ko-rek.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 13:52

no bo kajka mierzyła monikę i monika jej przyjebała, to potem zaczęły sie napierdalać całkiem. ale nie lubią się już długo, kiedyś musiało do tego dojść.
hej, wcale jej nie było do śmiechu. odgarnęła nerwowo włosy z czoła, będzie musiała pójśc do fryzjera i tak dalej. tymczasem jednak, odpowiedziała:
- to wcale nie jest śmieszne. angelique. ale to brzmi okropnie, więc angel, po prostu - co wcale nie znaczy, ze byla aniołem, hihi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
shannon
crazy frog.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 14:13

jakie typiary, pozdro dla nich. przestal sie smiac, w gruncie rzeczy sie nie smial wcale tylko tak troche sie szczerzyl wczesniej, bo nie wypada sie wysmiewac tak perfidnie. - robisz sobie krzywde, skarbie. - powiedzial jak opra łinfri i podrapał się po nieco zarośniętym policzku. - angelique to bardzo ładne imię, angel brzmi trochę no wiesz, kiczowato. - a jak nie wiedziała, to już wie. koniec przekazu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
angel
ko-rek.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 14:17

pokiwała ze zrozumeiniem głową, choć przekaz jeszcze do niej nie dotarł. musiała sobie przemyśleć słowa szaona i no cóż, doszła do wniosku, że pewnie ma racje. wszyscy zawsze ją mieli, szczególnie rodzice z tym swoim przemądrzalstwem, jakie studia są ważne bla, bla, bla.
- w porządku - odpowiedziała w końcu, unosząc jeden, chyba prawy, kącik ust w górę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
shannon
crazy frog.

PisanieTemat: Re: toaleta męska dla inwalidów   Sro 22 Paź - 14:19

-swietnie, ze sie zgadzamy. to teraz mozemy isc na kawe - bez zadnych zbednych uprzejmosci wzial ja za dlon i splotl z nia swoje palce jak jej narzeczony ktorym oczywiscie nie byl i pociagnal ja do bufetu i zaczniesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

toaleta męska dla inwalidów

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1